CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, June 15, 2010

SAY CHEESE PRODUCTIONS

Alhamdulillah..rezeki kami..dari say cheese photography ke say cheese production..nie semua gara2 kami secara sepakat nak serius dalam dunia nie..photography masih ada,dan aku,iejat serta paeh akan handle terus bahagian photography sebab zaem akan handle job2 yg lain..mmg byk keje la pasnie..nak2 biler selesai iklan radio tue nanti..eh lupe kami kene buat iklan radio..hik2...mencabar..tapi takpe kami cube juga..rezeki kami...doakan kami dalam dunia ini...terima kasih pada yang bagi sokongan kat hasil usaha kami..

4 comments:

Hazniza Zin said...

sory tak dpt attend meeting mlm tadi.hurm.. good luck utk kita..good luck utk saycheese production.akan busy la aku lps ni.huahaha~

Okie dOkie said...

gudluck korang. :))

adeqbun said...

gud to hear..
gud luck korg...
all the best!

Ermalina said...

gudluck !
all da best !
kipidap !