CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, April 29, 2009

TENGOK WAYANG...

Nie xtvt aku yg selalu..tapi skg cam dah slow skit..hahaha..kalu tak tiap2 minggu aku kuar layan movie...tapi bulan nie cam agak busy skit ngan xtvt...so tak dapat la layannn...malam tadi baru la ade masa nak layan,kali nie kuar ngan member zaem...aku,zaem& awe 1 keter,pastu yg lain 1 keter..layan citer BOHSIA JANGAN PILIH JALAN HITAM..tajuk pun dah dah tau citer tentang ape kan..huh..giler arr mmg nampak hidup la watak nabilla ngan saila saibi..ish2..laki diorg tak tgk ker citer tue??huissshh mmmg patut la 18PL..jalan citer ok arr..aku rasa aku suke watak yg Sam Shaheizy bawak..mmg cam mat rempit dah..dah ala2 zul huzaimi..hahaha..klah korang gi tgk la...mat rempit dah tentu tgk punyer..

Monday, April 27, 2009

bertampar ngan fun corner

Hmm semalam yg sangat seronok..setelah kali ke-2 latihan,baru kali nie aku dapat join..jadual kerja aku tak mengizinkan...kalau diikutkan mmg aku tak bleh join pun,aku kene kerja semalam...tapi hati aku kuat sangat nak join..gi jumpe bos aku baru lah cuti last minit + tak bleh cuti 26hb-2hb...yeaaayyyy...demi fun corner...
Hambik lama aku tak bersukan tambah2 lak main bola tampar..aku rasa dah bertahun2 kot tak main bola tampar nie..biler dah main cam susah lak nak stop..aku ape lagi all out la..giler hilang skill aku daah..huhuhu..aku rasa cam tak cukup jer 2 jam tue..sib baek panas jer..kalau indoor lagi arr kompem aku tak kuar kot...tapi kali nie kuar pun sbb aku snap gambar..hehehehe..kalu tak mmg takder la gambar dalam blog nie..habis tue baru la bergambo...ala cam biasa la fun corner...perkara wajib bg kite org...pastu gerak gi pelita nasi kandar kat area bangsar nie gak...lepak2,gelak2,layan melodi...bg gambar2 event lepas kat kawan2..
Dalam kul 1 lebey baru aku,jumaat,wan,zue ngan kak long gi low yatt..aku just nak beli beg kamera jer..naik harga lak..tapi ttp beli gak...yeeaaaayyy..lowepro dah ader senang skit..kak long beli web cam,ear phone..pasti leh la berweb cam kiter..hahaha..layan skype..zue lak beli mouse ngan beg laptop...round2 low yatt pastu racun kak long angkat laptop..hehehe..aku rasa lain bulan mesti dia angkat punyer..aku berkenan kat mini hp tue..kenit gak la..snng nak dibawak..racunnnnn..hahaha..alamak terlebey sudah gambar tak letak lagi..kay2 nah layan gambar..

nie antara aksi2 kami..farm cow..hahaha..lawak2..

amacam terer tak???

nampak ader kemajuan skit..


ader gaya cam pemain volley ball arr

nie pun sama gak...kak long..dak2 nie takut ko nyer serve..adeed dgn sandal nyer...perghh mcm mau g jalan2 daaa..

cik mat ngan gayanyer..selamber jer kami petik bola ko


bende penting bg fun corner..bergambo arr

asik gambar korang jer..mana gambo aku??


akhirnyer..ader gak gambar aku..thanks zue..

Friday, April 24, 2009

kecian..kerana sepinggan nasi..

video nie aku dapat dari dak opis aku..ishh tajuk dia ditembak kerana sepinggan nasi ..cian2..
video

Thursday, April 23, 2009

20hb...lalalala...

Kenangan yg tak dapat dilupakan...hehehe..my lucky day...hik..hik.hik...dipendekkan citer aku dapat msg dari kak zai hari ahad tue...ader org nak belanje makan pizza..hehehe..aku pun reply ok ..dah tentu aku free time tue..kompem tak tolak punyer..ptg tue siap2..pacakkan rambut aku yg baru nie..cehh...hahaha..dalam kul 6 lebey terus gerak ke mid valley..sib baek ari isnin..senang skit cari parking...pastu trus ke DOMINO'S PIZZA..tgk zul,kak zai,aida,kak mar pun ader..awal gak kiter org samapai..lepak2 kak fara pun sampai..pizza dah ader kat belakang tue.ape lagi..kak fara suh makan dulu sementara nak tggu yg lain..hahhaha..ntah berapa round ntah aku sebat pizza tue..almaklumlah kat belakang kerusi aku jer..ngah syok makan baru la sorng demi sorang sampai..ok la walaupun tak cukup 30 org..hehehe..pastu layan borak2...
meh layan gambo2..

mule2 tak ramai..

nie dah ramai dah..pastu kami bikin kecoh kat domino's tue..



pastu ader lucky draw...hehehe..sorry erk yg mana tak menang tue..


kami...hehehehe..
hulubalang fun corner


nie lak mule2 ok...

last kene gak..dah 2 kali nie...grrrr..

xtvt hari ahad lak...

Setelah melompat-lompat hari sabtu ahad lakm menjelma....pagi2 lagi masing dah siap....perghh semangat kesukanan tolll...hehehe..ape xtvt kiter org???ape lagi bowling arr... mule2 g makan dulu kat bangi...layan kari kambing..hahaha..pastu gerak ke alamanda..terer lak budak bernama zue nie..tak caya tgk nie..
video
wajah pemain bowling..kak yi dikecualikan..hahaha






happy family...

Wednesday, April 22, 2009

layan gambo.......

semua gambo xtvt aku minggu lepas..layann jer...versi tak edit





















aiyooo...

Huh..ntah berapa hari aku dah miss tulis kat sini...huhuuuhuhu..masa...cehhh reason tak bleh pakai..hahahaha..start balik dari abph lagi aku busy ngan xtvt..macam2 hal...ok lah cover lik citer kisah hari sabtu(18/4/2009)...pagi lagi cam biasa aku dah siap tuk gi keje..konon2 jer arr..tapi dari malam tue dah plan dah nak gi ke tak...alih2 kejut si kroll..perghh mak datuk tido tak bangun2..aku dah agak mest tido lewat malam td..aku pun dah berat nak gi keje..lg pun sabtu..budak cover ot pun tentu ramai..ok arr tue..terus aku msg leader..cakap aku tak gi..reason ??pe lg mc arr..perghh lama tol aku tak mc..dah masuk bulan 4..baru nie 1st day aku mc..heheehe..terus roger zaem,sama ada dia nak follow tak g shah alam...dia on..ape lagi siap2 arr ke sana...cehh penat jer sampai awal..lambat gak event start..ala aku gi pun sbb ader kak fara..dia ngan pelakon gadis cuci wat promote citer gadis cuci..tapi hari tue gak kat SACC MAALL nie ader audition anak wayang..makkaii ramai tol org nak jadi pelakon..dgr2 citer diorg nak pakai beberapa org jer..yg dtg ramai giler..ntah la rezeki masing2..korang layan tgk gambo2 yg ader..

nie antara barisan pelakon gadis cuci yg turun tuk promosi

punce aku datang..hehehe..kak fara..

nie lak sesi membuli bakal2 anak wayang..bakal???hmmm...

zul..penjaga anak ANNE...Kak Fara ko jage..anak anne pun jage..bagus2..

balik terus lepak minum kat area shah alam ngan kak fara..best gak lepak2 sementar
a dia cuti..hehehe

lepak sambil menembak


jaga kak tajam..hahaha..sempat lagi..

versi mental..hahaha

tgk makcik fatimah..peace jugek..hahaha

balik dari shah alam kami wat photo shoot lagi..next entry ok...tapi tanpa editing..