CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, April 15, 2009

ABPH...YeeaaayyyyYYY..

Tahniah wat Kak fara n bro FBI...bende yg aku tunggu2 dari beberapa bulan yg lepas..sabtu yg lepas berangkat la kami semua mendaki puncak bukit genting highland tuk ke ARENA OF STAR...Kali nie pakat ramai2 pakai baju fun corner...bukan tak nak sokong fbi..walaupun pakai baju fun corner kami semua tetap sokong fbi ok..bg aku pakai ke tak sokongan tue paling penting...kiter org tetap menjerit bg kedua2 pihak..ala bende2 camtue pun takkan nak jadikan point...ape daaa...CAK..CAK....ADE AKU KESAH???huh..

Walaupun dapat tiket VIP last2 aku pakai tiket biasa jer..aku lagi senang duduk kat tempat biasa..cam skema lak duk kat vip tue.aku dah rasa tahun lepas tue yg cam malas jer..duk biasa happening skit..mmg enjoy giler arr aku ngan dak2 fun corner yg lain..nak2 biler kak fara n bro menang..memang best giler..puas hati..nie la dj2 kesayangan aku..woooo..cam nak jerit lgi pagi nie biler aku tgk video kemenangan tue..kang tak pasal jiran aku sedar lak..hahahaha..habis jer abph terus kami semua antar intan ke bilik hotel..cian intan..sbb kami dia sakit...huhuhuhu..hope dia ok arr skg nie...nak chopp tempat tak pasal jatuh...huhhuuhu..mmg sakit..bengkak mata dia menahan..tgk muke pun aku dah tau...pastu lepak2 lagi bergambar sama2..ader gak kak esah..ambik gambar kenang-kenangan..huhuhu..plan nak masuk taman tema pagi tue..tapi dia lak nak balik awal ape daaa..takut ker??hahahaha..


pagi nyer seawal pagi aku dah bgn..dgr ucapan tahniah kat radio..pastu siap2 nak gi jalan2 sekitar genting..layan macam2 permainan..sampai lenguh kaki berjalan..yg best ari tue mmg luck aku kot..dapat dua hadiah..hahaha..pastu sambung jalan2,beli coklat...ronda2 lagi pastu belasah naik ntah ape bende ntah,...diorg cakap spiderman...tgk cam superman jer...kak long pasnie kompem aku tak nak pakse ko lagi..huhuhu tobat aku..maunyer tak cuak..huhuhu...tapi takpe kak long gambar ko senyum tetap ade..bukti2..hehehe..

nie gambar naik kuda..hahaha...bukan size korang arr..

nie lak cam black eye peas..album??album gambar bleh arr

dapat nie jer??jadi laaa...

nie lak bukti kak long tak takut...tapi last2 aku lak yg cuak..jgn buat camtue lagi kak long..huhuhuhu

4 comments:

aizuemi said...

ske FAFAU n BRO menang~

* lenkali aku nk ajk kak long naek roller coaster plaks~

pejal82 said...

huhuhu..goyang2..hahaha

Ermalina said...

hoh.. naik roller coaster? huhuh

pejal82 said...

ader bran ke esah???jom arr