CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, April 23, 2009

20hb...lalalala...

Kenangan yg tak dapat dilupakan...hehehe..my lucky day...hik..hik.hik...dipendekkan citer aku dapat msg dari kak zai hari ahad tue...ader org nak belanje makan pizza..hehehe..aku pun reply ok ..dah tentu aku free time tue..kompem tak tolak punyer..ptg tue siap2..pacakkan rambut aku yg baru nie..cehh...hahaha..dalam kul 6 lebey terus gerak ke mid valley..sib baek ari isnin..senang skit cari parking...pastu trus ke DOMINO'S PIZZA..tgk zul,kak zai,aida,kak mar pun ader..awal gak kiter org samapai..lepak2 kak fara pun sampai..pizza dah ader kat belakang tue.ape lagi..kak fara suh makan dulu sementara nak tggu yg lain..hahhaha..ntah berapa round ntah aku sebat pizza tue..almaklumlah kat belakang kerusi aku jer..ngah syok makan baru la sorng demi sorang sampai..ok la walaupun tak cukup 30 org..hehehe..pastu layan borak2...
meh layan gambo2..

mule2 tak ramai..

nie dah ramai dah..pastu kami bikin kecoh kat domino's tue..



pastu ader lucky draw...hehehe..sorry erk yg mana tak menang tue..


kami...hehehehe..
hulubalang fun corner


nie lak mule2 ok...

last kene gak..dah 2 kali nie...grrrr..

1 comments:

Ermalina said...

bestnya.. kalau aku masih di kl mesti aku join