CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, April 27, 2009

bertampar ngan fun corner

Hmm semalam yg sangat seronok..setelah kali ke-2 latihan,baru kali nie aku dapat join..jadual kerja aku tak mengizinkan...kalau diikutkan mmg aku tak bleh join pun,aku kene kerja semalam...tapi hati aku kuat sangat nak join..gi jumpe bos aku baru lah cuti last minit + tak bleh cuti 26hb-2hb...yeaaayyyy...demi fun corner...
Hambik lama aku tak bersukan tambah2 lak main bola tampar..aku rasa dah bertahun2 kot tak main bola tampar nie..biler dah main cam susah lak nak stop..aku ape lagi all out la..giler hilang skill aku daah..huhuhu..aku rasa cam tak cukup jer 2 jam tue..sib baek panas jer..kalau indoor lagi arr kompem aku tak kuar kot...tapi kali nie kuar pun sbb aku snap gambar..hehehehe..kalu tak mmg takder la gambar dalam blog nie..habis tue baru la bergambo...ala cam biasa la fun corner...perkara wajib bg kite org...pastu gerak gi pelita nasi kandar kat area bangsar nie gak...lepak2,gelak2,layan melodi...bg gambar2 event lepas kat kawan2..
Dalam kul 1 lebey baru aku,jumaat,wan,zue ngan kak long gi low yatt..aku just nak beli beg kamera jer..naik harga lak..tapi ttp beli gak...yeeaaaayyy..lowepro dah ader senang skit..kak long beli web cam,ear phone..pasti leh la berweb cam kiter..hahaha..layan skype..zue lak beli mouse ngan beg laptop...round2 low yatt pastu racun kak long angkat laptop..hehehe..aku rasa lain bulan mesti dia angkat punyer..aku berkenan kat mini hp tue..kenit gak la..snng nak dibawak..racunnnnn..hahaha..alamak terlebey sudah gambar tak letak lagi..kay2 nah layan gambar..

nie antara aksi2 kami..farm cow..hahaha..lawak2..

amacam terer tak???

nampak ader kemajuan skit..


ader gaya cam pemain volley ball arr

nie pun sama gak...kak long..dak2 nie takut ko nyer serve..adeed dgn sandal nyer...perghh mcm mau g jalan2 daaa..

cik mat ngan gayanyer..selamber jer kami petik bola ko


bende penting bg fun corner..bergambo arr

asik gambar korang jer..mana gambo aku??


akhirnyer..ader gak gambar aku..thanks zue..

4 comments:

Mr Lee said...

Enjoy your blog.So kind.Good luck!
We hope that we will have the opportunity to make friends with you.
We invite you to come to our blog. You are welcome any time.

http://www.china-cutter.blogspot.com/

Mr Lee said...

So kind!Thank you for your encouragement.Look forward to further communicating with you.Good luck!

www.balitopholidays.com said...

salam kenal dari pulau dewata ^^!

aizuemi said...

hehehe.. aku lom hapdet lagik gambo aksi tampa2...~