CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Saturday, April 11, 2009

READY...

Yeaaahh aku dah tak sabar nak turun abph dah nie..Arena of star akan digegarkan oleh budak2 fun corner..aku rasa nie masa tuk kami berkumpul...harap2 macam tue arr..dengar2 fan FAIZAL TAHIR (ROCKENSTEINER)turun lebih ramai..kalu tak silap 40 org..perghh giler ramai..nie pun aku tau dari Ecah DAK rc gak..sempat la aku ym dia malam tadi...hope tahun nie kak fara menang besar..bg aku Pengacara TV Wanita Popular & Penyampai Radio Wanita Popular mmg dia bleh dapat punya..gerenti..hope tambah lagi 1 Anugerah Bintang Paling Popular..hehehe...kalu ader rezeki..sapa tau kan..alamak aku tak bincang lagi ngan dak2 nie..diorg gi naik ape erk..aku tghri karang baru gerak ke umah jumaat..cam biasa arr aku..plan aku sok ngan kak long naik tghri tapi tak tau la..sbb ader live melodi kat genting tue..barang2 pun aku dah pack,kamera kompem dua2 aku bawak..hehehe..cume laptop aku tak bawak berat arr.hehehe..

6 comments:

Skyways said...

yes...jom sama2 kita kasi gegar genting...pejal g naik ape??..ramai yang gerak ke sana naik bas...

pejal82 said...

naik keter kak long la kak..

maro said...

Pejal g genting baru seh...pejal jom beli minolta prime lense 50MM cntik gmbo nyer....jom ahhh RM500

pejal82 said...

maro...insyaallah lenses baru akan kuar gak..hehehe..

Farihan said...

Pejal smalam aku dah angkat 50MM RM500, huhu melayang terbang melayang duit aku...

pejal82 said...

fuiyoo gambar menarik tak?