CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, February 19, 2009

Barang hotfm

Tengahari tadi aku turun bawah,tgk2 kat bawah ader bungkusan..hmm bungkusan ape lak nie...dak umah aku cakap aku punyer...aku tgk..hehehehe sekali barang2 hotfm kat dalam..banyak gak barang aku dapat..terpk lak aku,rasanyer aku tak masuk ape2 contest pun..hehehehe..terima kasih sbb bg..aku tgk kat nama tue..aikk cam biasa je tgk jer..tq2...dalam bungkusan tue ader cd twisties bingit,leh layan ptg2 camnie..ade baju hotfm..masuk nie 3 helai dah...sib baek size S...last2 aku bg zaem jer...pe lagi erk...ader fail hotfm,beg,layard,wrist band,pen,note book,bantal kecik lagi cumil pun ader..alahai..cumil lak..stiker & poskad..Dan yg paling best 1 bende yg biasa org gantung kat hp..wah menarik..mmg banyak....
HMM malam nie cam nak gi beronggeng jer..sok keje pagi..arghh layan jer..insyaallah bleh bangun..hehehehe..alahai telematch hotfm aku tak dapat gi la plak...cam rugi jer tak dapat gi..aku keje pagi lagi sabtu tue....waaaa...rasanyer ramai dak fun corner akan turun support am krew..rindu korang semua arrr...huhuhuhuhu..sedih sioooottt...jumpe bleh gak bincang pasal MEETING malam ari tue....

4 comments:

ermalina said...

woo.. byknye brg ko dapat.. huu..
nak jugak :P

pejal82 said...

ko pun dapatkan kak esah???hahahaha

iejat said...

kenapa aku tak dpt???huaa .. nk jugakkkkk.. :P

pejal82 said...

iejat..hahaha..org dag bagi...kite amik jer wakakakaka.