CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, February 22, 2009

Happy birthday to me..huhuhuhu

Aduyaaiii....demam lak balik2 jer malam tadi aku dah rasa badan tak berapa sedap...agaknyer gara2 kene hujan kot....bleh tahan gak la lebat..tapi aku belasah jer....hambik..balik2 jer terus telan stok ubat demam yg ade(kes malas nak gi klinik)..on laptop....on9 jap,pastu aku tido jap...tapi sempat lagi aku set time...demam2 pun aku nak tgk gak bola...sib baek menang..tak sia2 aku bangun...
Opsss...lupe lak thanks pada semua yg wish bday aku dari malam tadi...yg msg kat hp,kat facebook,kat forum...thanks sekali lagi korang tau sape korang...aku hargai sangat2..hmm..bertambah sudah 1 tahun umur aku...aku tak celebrate pun..demam duk umah jer arr...nie pun dah rasa ok skit arr...telan ubat demam,tido...lega skit..sib baek la demam time cuti leh la rehat....

3 comments:

ermalina said...

Hepi besday !
smoga cpt sembuh..

aizuemi said...

Bday Boy Demam... isk isk isk...

pejal82 said...

nak buat camner...demam tambah umur kot...huhuhuhu..tapi skg dah ok dah bleh lompat2..hahahaaha..opsss alhamdulillah..