CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, February 19, 2010

Alhamdulillah

2 hari lepas masa lepak2 kat luar LCCT bos aku datang tibe2..borak2 pastu dia bleh bukak cieter pasal interview..pastu tanya aku pasal keje..aku cakap ok jer..alih2 dia cakap ha ko fafau.(niew panggilan bos aku kalu kat tempat keje..jgn ditanya mcm mana dia bleh panggil gelaran nie).bulan depan ko try jaga convayer...(convayer???(convayer adalah tempat bagasi or ape2 brg milik penumpang..ingatkan dia cakap main2..tgk2 petang keluar email nama aku mmg dalam senarai..yeaahhh alhamdulillah jd leader convayer..lama tol keje baru naik jd leader...takper arr convayer..lagi senang..tak panas..di bawah bumbung..hehehe..rezeki2...pepehal tq bos!!!!!baru bertambah semangat..now aku nak tggu surat comfirm leader hehehe...yeaaayyyyyyyyy!!!

7 comments:

adeqbun said...

tahniah...

k wani@pipi said...

tahniah..alhamdulillahhh

Okie dOkie said...

congrate bang.
pasni leyh belanja. ;)

Sam :) said...

wahh , dah jadi leader :D
apa lagi , support aa :D

iejaZin said...

alhamdulillah .. rezki dan rahmat Allah utk ko di thn baru.teruskan smgt bekerja. ;)

aizuemi said...

orait bro.. selamat bertugas~!

Ermalina said...

tahniah !