CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, February 19, 2010

banyak sgt event..

bulan nie jer dah banyak sangat aku keluar..mmg tak duk umah arr..keluar lepak ngan geng2 say cheese,shisha...walaupun aku mmg tak pernah hisap dan tak akan hisap....ngan rancangan last minit ke frazer hill..mmg trip yg sangat best..thanks kawan2 baru say cheese..korang mmg sanggup buat ape saja demi kami..sayang korang...geng2 baru??yeaaahhhh bertambah lagi komitmen bak kata zaem..takpe..selagi ader org nak berkawan..no limit..hehehehe..
Trip frazer hill..tak pernah aku sampai..buat kali pertama naik atas tue..mmg sejuk arr..mengigil gua beb!!!konvoi dari tesco selayang..jauh tul starting..biasa arr beli barang BBQ..hehehe..plan gerak awal..tak jugak..tgri baru bergerak naik..sib bek sampai kat bawah tue terus naik jer..kalu lambat skit mmg kene tggu arr...pasni trip ke penang lak..perghhh..tue pun budak2 nie nak join gak..cam aku mmg dah comfirm turun..tiket flight dah book,pastu airport tax pun dah bayar..yeaaayyyy..now nak servey hotel..tlg2 arr aku servey..adehhhh..poning palo den memikir..dah arr padang kota lama tue jauh dari airport..haiyoooo..kalu ader hotel murah2or apartment pun ok jer..tlg yer kwn2...

1 comments:

Okie dOkie said...

ala bang, xde jauh sangat pun. tidur area bazar pun xpe. murah je area situ. ;)
nak g airport nek bas je.
no hal.