CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, May 8, 2009

layan tagged...aku kene tagged budak baek bernama aizuemi..

Mmg lama tak layan tag2 nie..selalunyer aku mlas nak buat...opss aku rajin..hehehe.

buat...jgn tak buat

1. Copy badge "2008 Cute Blogger Award" di atas untuk diletakkan di blog anda

settle..ahakzss
2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda

aizuemi@zue panggilan aku kat budak sorang nie..family dia panggil kak ngah..
perkataan pebret dia SENGET LA KO

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya.. (anda di-tag!)
1.single..blom ader colan2 nyer..maleh nak pk lagi sekarng nie..

2.dah kurang bersukan,tapi macam nak aktif balik jer...sukan terbaru layan volley ball

3.sama cam zue kipas susah mati fara fauzana mmg fakta..

4.haah suke amik gambar gak..tapi maleh nak gi cuci..kalu cuci beribu duit nak gi bayar kat tokey kedai kot..baru berjinak2 dalam dunia DSLR..nak beli kamera DSLR yg ke-2..hope tercapai..

5.Keje jer airline terbang setahun skali..meh bg aku duit,tiap2 bulan aku terbang..

6.Tak suke tido time cuti..rugi habis cuti tuk tido..tak caye buat arr..baik gi merayap..berhuhahuha ker..

7.pendendam..hahaha..bahaya aku nie..

8.zue tak suke durian..lebey kurang aku arr..kecik2 dulu makan..dah beso panjang nie..NANAK..

9.Sayang gak family aku..tapi aku jer yg tau macam mana aku sayangkan family aku..
kawan2 aku pun aku sayang..sape la aku tanpa korang..huhuhuhu...korang tau camner aku sayang korang gak..

10.team pebret aku dah tentu la MANCHESTER UNITED dari dulu,kini & selamanya

4. Anda perlu memilih 6 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.

ESAH
AIDA ARISYA
IEJAT
ZAEM
SKYWAY
ADEED

p/s sapa nama2 yg aku letak nie..kalau ader yg dah kene tag tue suke ati korang la nak buat..aku tak kisah...
Fuhh settel..logo den..

10 comments:

aizuemi said...

rajin plak ko layan tagged aku.. bagus2..

Skyways said...

adeh...nk kena buat erk...huhu...

pejal82 said...

kul bp..cube ko tgk...hahaha..
kak..oleh sbb akak dah baca blog saya..otomatiknyer akak kene buat..hahahaaha..kijam tak...

iejaZin said...

adeh .. kene TAG jgak??? ingt mau baca-bacain saja disini ... adeh~

pejal82 said...

iejat..huwaaa.huwaa..hahahaaha

Ermalina said...

huh ko nih kaya2 byk duit tol..
nk beli dslr ke2..
simpan la .. takpun derma kat aku kuikui :P

pejal82 said...

insyallah..projek tak running lagi...ko nape nie esah..lama tak update blog..

Ermalina said...

aku update.. ko xjenguk pom huhu sob sob

pejal82 said...

mana ader ko update blog..sejak ko pindah tempat baru ko dah malas arr..

pejal82 said...

mana ader ko update blog..sejak ko pindah tempat baru ko dah malas arr..