CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, May 3, 2009

oiam..tomok menang sioot..

Perghh setelah beberapa hari tak update blog...baru hari nie berkesempatan nak buat..busy??aku wat2 busy jer kot..lalala...klah citer pasal OIAM jer arr..
Jumaat lepas..takder plan pun nak gi tgk konsert final..tapi ptg tue zaem tanya..nak gi tgk tak??ader 8 tiket nie..sebelum tue jumaat ade g tau ade 30 keping tiket...pergghh bnayak giler..tapi pakainyer 9 keping jer..hahaha..mule2 aku duk tiket kat atas..pastu jumaat keta dia ader tiket floor..pe lagi..amik tiket kat jumaat,pastu aku terus bg tiket2 tue kat kawan2 aku..hahaha..yeeeaaayy duk bawah..dekat skit..mmg mengadap depan pentas la..tapi yg tak best nyer..depan ader kamera lak..adooii..menganggu gak la pemandangan..takper arr janji puas hati..paling puas hati sbb layan bunkface..dah mcm layan gig la plak..hehehe..besh2..layan lompat2....habis OIAM..Eh!!!tak gi tau lak pemenang..TOMOK jadi org kaya baru..kayo pakcik..kayo..aku gak tak kaya..hehehe..dari awal2 gak bleh jangka dia menang..gimik kata tomok tak nyanyi tue mmg aku dah jangka..standart arr..main sms2 nie..janji diorg masyukk..penyokong tomok pun bleh tahan ramai..mmg ramai arr siap ader sokongan abg ipar dia..yelah sape lgi..zul 2by2 arr..gambo???sabo jap erkk..korang layan kat bawah nie..

bergambar arr macam biasa..nie kat luar sebelum masuk..
mcam nak tgk wayang pun ader gak nie..

nie lak cam tgk bola..tgk bola yer bang..hahaha

nie lak penyokong kuat tomok..siap vote tue...hahaha..auta..

mcam biasa arr kami..gambar nie kene ader...


next entry aku citer pasal BBQ lak..sabo yer..mood ngah kureng..penat keje siang tadi..

6 comments:

Aida Arisya said...

yeay boyprenku menang..ahaksssssss

pejal82 said...

aida....wekkkk..hahaha

~SuperFridey~ said...

yea yea aku dpt salam tomok..wakakkaakaa..

Ermalina said...

eh jumaat dah ada blog ka?

bangga lak dia dpt salam tomok :P

~SuperFridey~ said...

hahaha..amek berkat la esah..ahakz~

pejal82 said...

berkat dah amik..semoga jumaat jadi penyanyi terkenal satu hari nanti...amin..usaha tangga kejayaan..takder usaha camner nak jadi kaya cam tomok..