CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, June 30, 2009

Emosi..huh..

Perghh baru2 nie aku dapat 2 msg dari org yg dah lama tak ingin aku hubungi or call...ko call aku or msg pun aku takkan layan..bikin semak pale otak aku jer...nie semua yg aku nak tukar no nie....HAIIISSHHHH..
Please arr jgn kacau aku lagi..aku dah lama buang ko dari hidup aku..rasa sgt bodoh biler ingat balik..buang masa..baek aku fokus kat keje aku..ko sgt semak!!!
Hari nie aku nak berehat di rumah setelah 2 keje yg agak memenatkan..almaklumlah aku keje time sabtu & ahad..tambah2 masing2 dah gaji...mmg takde arr team backup....cuaca bleh tahan panas..bertambah rentung aku..kompem puasa nanti aku nak mintak duk opis..tak larat arr berpanas..kalu tak dapat takper redha jer arr...nama pun keje...lain la duk umah jer dapat duit..banyak best ooo..leh huhahuha..kalu rajin malam nie keluar...plan cam nak tgk wayang...tak pun main bowling or karok arr..wayang pun baru ari tue layan lik..lama tol aku tak tgk wayang nie...banyak movie aku dah terlepas...adakah hobi lama aku kembali????hahahaha..
Dan hujung bulan 7 hope tercapai citer2 aku nak bawak kawan2 baik aku gi bercuti..tapi cam ade yg tak follow...terutamanya ko ESAH..banyak sgt alasan ko bg..kompem aku reject...kuota masa isi form awal tahun ari tue 10 nama..tapi aku hanya letak 5 nama jer..bayangkan betape pentingnyer korg dalam idup aku...huhuhuhu..nak g hujung tahun....harapan arr kalu dapat..cuti skolah..kompem arr tiket tue kene reject..adeeeehhhh korang......

2 comments:

Ermalina said...

aku dipersalahkan? huwaa.. xde rezeki la.. x aci.. pejal ske marah aku.. alasan aku duit & cuti je.. cis ! kalo ade org nk sapot okla

aizuemi said...

pe kata ko amek tiket g jakarta je.folow aku n k emi weh.mau nggak?