CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, June 9, 2009

hutang gambar kat blog

Nie seperti yg aku janjikan aku nak letak gambar ape yg aku buat sepanjang 2 minggu lepas..1st tlg kwn aku kat kilang buat baju konsert lefthanded...giler kene buat 10 ribu helai dalam masa 3 hari...sib baek aku cover tuk 2 hari jer..tue pun dah penat....

leh tahan ko keje BERG..sampai keatas kaki ko...

zaem terlibat sama nak buat baju..pasni kalu nak buat baju say cheese photography aku rasa kiter cari kilang diorg jer arr..lagi senang..
sampai tido kat kilang gara2 nak siapkan baju...

nie contoh baju yg dah siap...tapi aku tak dapat go konsert nie sbb kene gi ke melaka ada wedding disana..

1 comments:

Ermalina said...

kalau ada baju say cheese nak jugak hahahaha