CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, January 16, 2009

AJL

Malam tadi keje cam biasa..takder pape yg menarik pun terjadi..cuma ingat nak bergambo kat parking bay dgn aksi lompat2...tapi MAB kacau daun daaa..cam tau2 je aku nak bikin onar kat situ.takpe malam nie cubaan ke-2..hahahahha..tadi sempat gak la aku call adeed pasl tiket AJL...padan muke ko pejal tiket dah abis...ingat nak suh adeed amik..tapi dia tak sempat..dia balik2 tiket final tue dah abis..maybe ramai org serbu kot..takpe ar jumaat pun dah bgthu ader tiket sebenarnyer..tapi mmg limited tue under ROCKENSTEINER...dak2 lain tak gi kot..tanya zue,erma sume nanak gie...hmm....ade plan lain kot..dgr2 adeqbun nak gi..tapi tak tau la aku tak roger lg...takpe la kalu yg lain gi..jumpe kat sana je arr...cam tahun lepas aku gi under my tv3..tahun nie pun aku tak roger dak2 mytv3...mmg maleh nak roger pun seolah2 aku nak gune kan diorg lak...lama aku tak contact ila ngan nurul tue..walaupun diorg ok..segan lak aku..takper2..lain kali aku roger..tahun nie aku supprt FAIZAL TAHIR yeeeayy hope dia menang...hahahahaha..opsss lupe lak sok nak gi tgk rehersal ajl...adeed ajak gi..plan mule2 nak gi final hotfm twisties bingit...malam baru gerak g tgk rehersal tue...nanti jumpe jer arr sape2 yg gi tue...klah merapu2 lak...chooowww...

2 comments:

ermalina said...

gud luck utk pejal tahir..
tapi.... tapi... aku support org lain xpe kot,.. hahah :P

Zaem Hayes said...

aku plk nk support sape nih~
tic aku ade 2 hua3