CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, January 2, 2009

Takde mood...bleh??

Malam tadi layan citer kat tv sampai tgh malam...padehal pagi nyer nak ot pagi...huisssshhh rajin lak aku nak gi ot..langkawi nyer pasal..hahahaha..kumpul duit sikit arr kata nak bercuti kaw2 ngan dak2 umah aku..hahahaha..aku teruja nak snokerling lagi..ingat mau turun pulau payar...cam best jer..tapi lambat lagi nak gi..tak kisah arr..mule2 plan mau gi ngan dak2 engkar..tempat tak cari lagi nak gi mana..plan jauh skit arr..baru best tak rugi..
Ntah ape yg aku nak merepek malam nie erk??dari semalam sibuk mendownload lagu2 indon..hahahah..banyak gak yg best2..buat2 busy...sebenarnyer aku rindu dak2 engkar kot...huwwwwwaaaaa..mana korang??????hope dapat jumpe pasnie..so sibuk aku dah mule start busy tahun nie...dah mule fikir masa depan kot..ahakzsss..yelah umur aku bulan depan dah 27 bhaiii..huhuhuhu..tapi sebenarnyer aku tak puas enjoy..relaks arr..nie mesti pengaruh saudara aku yg masing2 kawen lambat..aku pun tak teruja nak kawen lagi..duit tak cukup..hahahahaha..aweks???lagi arr takder...hmmm..siyes mmg takder...sedihkan..aku rasa aku dah rasa cukup tenang dgn life aku yg macam nie..takder org nak kongkong,aku tak perlu kongkong org...susahkan nak jaga hati org...hmm sok aku keje pagi..waaa..tak best tol keje pagi...penat oooo..takpe lah 2 hari jer...keje jer arrr...yg penting aku teruja nak gi AJL 18hb nie...mau sokong FAIZAL TAHIR..YeeeaaHH2..Hope tahun nie dia menang....tiket tak pikir lagi nie..mana mau dapat???rasa camtahun nie mau duduk VIP..hope dapat lak..leh lepak2 ngan dak2 nie ramai2....klah sok kalu rajin aku sambung lagi..tapi sok kalu sambung pun takder story menarik..dah tentu keje...klah chowwww....

3 comments:

ermalina said...

da ade blog.. huhuhu.. tahniah!
hepi nu year ;)

pejal82 said...

thanks...hehehehe..

aizuemi said...

ko salah tempat la a nite b4 new year aritu..
supposely ko pegi dkt tmpt laen.. ;)