CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, January 19, 2009

AJL..kalah tapi takpe..

17hb...
aku ngan jumaat gi finale twisties bingit kat capsquare..mak aii susah gak nak cari..pade hal dah lalu sebelum tue..hahahah..aku tak tau,aku bkn org kl..hahahahaha..habis twisties bingit terus gerak ke bukit jalil tuk rehersal AJL...Thanks Adeed sbb ajak kami...ko mmg best...ambik ko duk depan pentas..hehehehe...best2..

18hb....
Takpe2 kalah pun kiter org tetap puas ati..aku ngan jumaat antara penyokong faizal tahir malam tue..gi stadium putra awal giler..kul 4 dah sampai..giler arrr..sampai2 roger kak long..mule2 kata nak gi pastu tak gi jugak...ambik ko nyesal tak turun...hahahaha..lepak makan jap...pastu gerak ke siaran luar hotfm ader suraya n tini..lepak2,jumpe dak fun corner,tak ramai..ade blitzs,eza,erma,dayah@aida..pastu jump dak fun club faizal tahir..zaem ngan topec pun datang gak..tapi diorg duk aras 4..pastu aku pasang banner tuk fun club..ala pasang kejap jer supaya dak2 lain nampak...pas aku pasang banner tue sorang guard datang kat aku..tanya ader mintak kebenaran ker pasang banner???adehh aku lak yg panas ngan soklan tue..last aku cakap "ala bang kami pasang sementara jer..pasnie kami cabut la balik"baru jadi guard kerek la suh aku cabut lik..pas aku cakap pasang kejap jer dia blah..muke tak pueh hati..tapi sempat lagi aku perli...tak tercabut der tiang nie brader..hahahaha..hambik ko...sapa suh kerek ngan aku..dalam kul 5 lebih dak ROCKENSTEINERS datang..sape dak2 ROCKENSTEINERS nie???diorg nie la fun club faizal tahir...ader yg datang dari sgpore pun ader..aku dah bleh agak dah mmg ramai nyer...hahahha..puas hati...lepak2 pastu gerak kedepan siaran luar,pastu kami gerak ke pintu masuk aras 3..mak aii lama nyer berdiri..dah la org ramai,ngan aku tak berapa sihat..kul 7.30 baru diorg bukak pintu...ambik ko ramai..masuk2 gi cari tempat..ngam...port kiter org mmg best..ader penyokong meet uncle hussain,sofaz...persembahan artis semua mmg best...kami dah pakat akan nyanyi ramai2 masa lagu sampai syurga..kami mmg fokus lagu tue...lagi pun big boss dah fokus lagu..pe lagi..abis part koir tu kami nyalakan lighter..sorang 1..nyanyi ramai2..huh mmg best..sib baik pas abis tue baru guard datang..hehehehe..sesekali melanggar peraturan..hahahaha..lantak arr janji plan kami menjadi..hehehehe..klah nanti aku smbg lagi kalu rajin..banyak nak citer lagi..hehehehe..chowwwww..

1 comments:

ermalina said...

pejal tahir mantap .. vokal dia best .. ingtkan da nk dpt kat ZZ .. pe pon all da best FT.. hehhe