CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, January 22, 2009

huhahuhahuha..

Tak sempat buat blog semalam..aku buat ari nie...citer semalam...hahahaha..semalam aku ngan dak umah aku masuk ot tuk pagi..keje cam biasa..tapi semalam jumpe 2 org yang aku kenal sangat..masa aku baru nak kaik atas gi lepak lounge jumpe si KOZAE...ala dak One nation Emcees tue..borak kejap..oo dia nak fly balik sabah bah..hahahaha..dia ngan kawan dia kot..jojo ngan zaidi takde lak..nie kompem balik kejap nie...tghri lak aku selisih ngan Maida..Ala budak Hotfm tue..gi langkawi...bijak2 gi time org tak ramai..langkah yg bijak..gi sabtu ahad semak ramai org...terkejut dia jumpe aku kat airport..hahahaha..dalam kul 3 lebih baru aku balik..plan nak tido jap "sejam 2..tak nak lelap lak mata..tgk tv jer arr sambil layan internet..malam lak pas makan zaem ajak gi Alamanda tgk wayang..terus on jer..lagi pun ari nie aku cuti..citer ape nak nak layan??last2 layan citer OUTLANDER...belasah jer..sampai alamanda kul 9 lebih..si topec nak menunggu rupenyer..biasa la aku kalu lepak ngan diorg nie jadi ber"4" jer arr..lagipun diorg dah kat sini..gi mana2 pun sama2..ari nie lak plan duk umah jer kot..si akeem tak roger aku pun..biler la budak tue nak tunjuk kamera baru dia nie...giler arr dah beli kamera LOMO..bg gua jeles..takper2...nanti nak amik gambar roger aku..aku bawak port baik punyer...hahahahaha..klah sampai sini dulu..nanti malam2 aku pree aku citer lagi..mau layan lagu PATRI...

3 comments:

ermalina said...

apsal tak tgk MAUT? huhuhhu :P

adeqbun said...

maut bohsan..huh...

pejal82 said...

masing kata bosan..dah lewat..movie kul 9.55 ngan kul 10 jer yg ader..layan jer arrr