CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, January 7, 2009

Busy...or buat2 busy???

Huhuhhuhuhu...sajer aku buat2 busy bulan nie..kire ok ar..bulan lepas dah byk relaks...lg pun bulan nie mmg kurang xtvt so bleh buat ape yg patut..cthnyer cam pagi tadi aku ot..rajin erk..pagi2 aku dah bangun...kejut kroll,si Are-chaps nie payah gak..mau 2-3 kali baru bangun..kalu time shift aku la jadi alarm diorg..alarm bunyik pun blom tentu diorg nie bangun..kalu si kroll nie tdo mau jejak ke petang..kalu Are-chaps tghri baru dia bangun..tapi kire ok gak la bangun..tue pun kalu awek dia call baru dia bangun..lantak ko la janji bangun..dari tak bangun2..huhuuhu..cam aku nie senang jer bangun pagi..pendek kata bukan tido mam**s arrr..hahahaha...hmm..ape nak buat cuti nie..AHAA...plan aku nak gi PWTC ade youth 09 kat sana..aku turun sabtu jer kot..tadi jumpe akeem,aku ajak dia..dia lak 50-50..lantak ko la..aku dah ajak..bukan tak ajak...aku lak alang2 cuti..turun jer arr pass pun dah print..thanks ERMA N ADEQBUN...diorg aku tak roger lagi..ntah diorg gi ke tak..klah aku nak layan mata jap...malam mau masuk shift lak...chowww...

2 comments:

ermalina said...

jom youth 09..
tp xtau nk turun bila.. tgh penin :P

pejal82 said...

aku turun sabtu..jom...