CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, January 11, 2009

takder mood..

Arggghhhh...bosan....mesti korang lagi bosan baca blog aku..takder bende nak citer pun...sbb ari nie aku keje cam biasa..takder bende2 menarik yg jd pun..dan malam nie gak aku dah minum nescafe balik...setelah sekian lama..huhuhuhu..balik2 je td on laptop kesayangan aku...cari lagu yg si helmi nak...pastu aku sibuk mendownload lagu ada band..layan perasaan jap..dan hari2 aku mesti vote band pebret aku kat www.hotfm.com.my mesti ader yg tau nyer..dah jap lagi mau layan bola..pebret team aku nak bertarung jap lagi..hope menang arr malam nie..mood sok bergantung kepada kemenangan malam nie...huhuhuhu..klah..chow dulu..blog aku mmg membosankan..sape suh korang baca....sib baek pendek jer...dah merepek lagi aku nie...choowwwww..

3 comments:

aizuemi said...

dan dengan bangganya...
MANCHESTER UNITED menang 3-0 dengan CHELSEA~!!!!!

ermalina said...

tahniah MU menang :P

pejal82 said...

hahahaha..bagus2 penyokong man u sekalian