CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, March 3, 2009

28/2/09

Dari pagi duk umah melayan Facebook yg cam bosan tahap gaban..plan asal nak gerak gi umah jumaat,tapi cam malas lak nak gerak awal2...petang baru aku gerak gi Alamanda,g ushar DSLR jap..dan terus angkat SONY ALPHA A200..Bleh la..tuk photographer amatur cam aku nie..nak angkat brand lain tue biar dulu lah....insyaalah...insyaalah ade gak angan nak yg lain..takpe..pakai nie dulu...ni pun ok gak...lebih kurang je kelebihan..
Dan habis pusing2 alamanda,g makan jap kat presint 8,pastu terus naik ERL ke KL SENTRAL..roger jumaat..tak sampai lagi dak nie..dalam 15 minit gak baru dia sampai ngan shafiq..aku & shafiq tido umah jumaat..plan nak gerak awal senang skit..nama jer tido umah jumaat..tapi masing2 tak bleh lelap..excited kot nak ke jb nyer pasal..lum alarm bunyik aku dah bangun..hahahahaha..gilerrr...

2 comments:

ermalina said...

da pkai dslr. taniah2. huhu.
kamera lama bg le kat aku kuang kuang kuang :P
lps 1, 1 ko beli byk duit tul mamat ni. hmm...

pejal82 said...

alhamdulillah...hehehehe...lama aku angan2..sony alpha nie ok gak arr tuk amatur cam aku nie..