CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Saturday, August 29, 2009

JAWAB TAG AIDA..TARA HAL LAAAA..

1)Saya suka???
*melepak,layan karok,tgk wayang
*ambik gambar..yang senonoh jer..hehehehe
*suke jalan2 menghilangkan bosan
*layan internet..internet itu ilmu..hehehehe..

2) pada masa ini saya sedang berfikir tentang
*nak keluar tgk wayang
*tengah berfikir sama ada nak marah org ke tak jap lagi sbb org tue bakal merosakkan rancangan aku hari nie..
*tengah berfikir nak beli speedlite hari nie atau hari lain
*banyak tol aku fikir nie...haiiisssshhhhhhh

3) bila rasa tension saya akan...
*bukak lagu ganas2 sambil membesarkan volume(jiran2 aku dah paham dah)
*keluar gi melepak ngan kawan2
*mule nak marah org..tapi sekejap jer arr

4) 3 perkara yang akan buat saya tersenyum...
*dapat call kawan2..ape lagi korang call la aku..mesti aku senyum jer..kecuali ofis(nak suh masuk ot ke nie?)hehehehe
*biler tgk gambar2 mental2 kawan2 aku
*tgk citer kelakar arr pe lagi
*org senyum kat kite so kene arr senyum lik..karang org kata kite sombong lak
*biler dapat keluar ngan 1 kepala...sangat la besh..pastu membahankan org..memang TERBAEKLAH!!!

5) 3 perkara yang buat saya menangis..
*biler dapat tau berita sedih menimpa kawan2 tapi bukan nangis mengalir air mata jer(touching ooo..)
* takder nangis
*la aku cakap takder..takder arr

6) kalau saya ada rm100k
*complete kan studio dengan barang2 yg canggih
*ader org nak bagi tak????hehehehe

7) sila beri 3 nama untuk di tag...
*selama nie kak yong terselamat..kali nie tidak lagi..kak yong..sile kan...
zue ko terselamat
*cik fazy..hehehe..sambil tersenyum menaip nama anda..hehehehe..
*erma..ko mmg mangsa mudah arr..silakan..lalalala

3 comments:

Yong Zahura said...

Aarghhhh~
Tidak~

aizuemi said...

hahhaha.. tapi aku tetap tak selamat~

Ermalina said...

adoi kna lagi... dem.