CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, August 21, 2009

Kene tag lak ngan iejat

Tag dari NURHAZNIZA a.k.a IEJAT

Nyatakan 5 fakta menarik tentang pemberi award ini :-

1.Tak silap aku dia nie anak ke-2 dari..jap aku kire lik...hmm yaa anak ke2 dari 4 org adik beradik...tol tak..hahahaha
2.jumpe dia nie kalu ader event2 HOTFM atau perjumpaan dak2 fun corner cth bola tampar...next xtvt kalu jumpe pun insyaallah puasa nie...insyaallah..
3.dia ade kamera DSLR..Canggih ooo..nanti leh amik gambo bnyak2..yeaayy
4.dah menjadi salah seorg photographer tuk say cheese..tahniah..
5.kipas susah mati Datuk Siti Nurhaliza..ade lagi kipas susah mati FARA FAUZANA...ala aku tau arr..terer tak...ahakzsss..

Nyatakan 5 fakta diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya
1.nie yg maleh nak puji diri sendiri nie..aku rajin bangun awal..leh jadi alarm tuk kawan2..
2.suke muzik....semua aku layan..jiwang???hahaha..fakta
3.penyokong tegar fara fauzana...sampai org yg baru kenal aku pun pelik...asik2 bergambo ngan fafau jer...argggghhh ader aku kesah???
4.ader ramai kawan2...alhamdulillah..tapi diorg ngaku ke aku kwn diorg???
5..sangat sayangkan family & kawan2 aku.. diorg penting weeei dalam idup aku..

Nyatakn 5 hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnyatakan :-

1.sms...kire hobi ker??
2.mesti nak cari internet on9 facebook aku
memancing..eh2 nie auta...baca surat khabar arr
3.tgk tv..tak pun tgk wayang.
4kacau org..mintak maaf sape2 yg selalu aku dok kaco..biasa kalu tak jiwa kacau..ahakzsss(aku tak giler erk)
5.gi karok arr..tapi suara tetap tak best..ade aku kesah..janji aku leh lompat sambil jerit

5 orang penerima tag yang seterusnya :- sorry er kawan2
1.aizuemi..ko tetap dalam senarai aku..jgn lari...aku kejar kang
2.ermalina ko mmg rajin
3.kak zai..ahakzss
4.aida kene lagi daa
5.cik fazy..kamu terkene..terpulang..nak buat ke tak..hehehe

2 comments:

aizuemi said...

wakakkaka.. nama aku tetap ade ke? bereh2..

Ermalina said...

x aci btol.. iejat da tag ko nak double keje aku ek? huhuhu