CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, August 13, 2009

kene tag ngan Kak Yie..

sib baek 1st time aku kene tag ngan ko kak yie..nie kire rajin arr nie..hehehehe...sambil2 pk2 sapa jd mangsa tag aku lak...jage korang sapa suh baca..lalalaalalala..mangsa2..

1.Apa perasaan anda skrg??
campur2..huhuhu..oklah..Happy...sbb aku off ari nie...tak happy..sbb besok aku kene g course semasa rest day..tak best..pastu ingat kawan2 aku..hope sok leh jumpe diorg sok malam..harap2 arr..rindu weeeii..

2.Saya nak makan???
aku nak makan puding jagung..yg pasti mesti ader jagung..cam mengidam lak..heh!!!

3.Saya tak suke??
cam ko lak kak yie..tak suke rancangan aku berubah..tambah2 lak biler aku dah berjanji ngann orang..extra lagi sbb nak kata aku nie mmg on time..janji mesti tetap..

4.Impian saya??
sama cam org laen nak hidup bahagia..tak kire la ngan sape pun..ngan family ke,kwn2 ke..ngan org yg aku sayang ker..ade ker??????TEETTT..

5.Saya harapkan??
Saya bahagia ngan hidup saya hari nie dan masa depan..insyaallah...

6.Jika saya boleh putarkan masa??
Jadi budak skolah balik kot....hehehe..

7.Saya pada 10 tahun akan datang???
Dah ader keluarga sendiri..serta hidup bahagia..insyaallah..

8.Handphone saya adalah sebuah
buke telefon bergerak,penuh no kawan2..jadual event2,tarikh ot,bday kawan2..

9. Saya pernah bercenta sebanyak?
Biarlah rahsia..yg mana tau..korang jer yg tau..biarlah biarkan inya berlalu..hmmm..

10.Saya suka pada??
kehidupan yg ada pada saya skrg..tak mao sedih2..(ala aku sedih korang tetap tak tahu pun)lalalalala

11.Kawan-kawan saya???
Alhamdulillah..boodak bernama pejal nie dah ader ramai kwn..secara jujurnyer aku tak ramai kwn sblom nie..fun corner lah punce aku ader ramai kawan,pastu kwn2 baru..tak kire dimana korang berada...korang tahu sapa korang..

12.Pernah dikhianati??
Semestinya pernah..biarlah janji aku bahagia skrg nie..

13.Apa yang hendak anda lakukan kepada orang yang pernah mengkhianati anda?
malas nak buat ape2..biarkan ajer biar diri dia rasa bersalah..

Senaraikan 8 orang untuk di tag
hahahahaaha..sonang jer nie...hambik korang..buat yer..jgn tak buat...
1)esah ko mmg mangsa..hehehe
2)adeqbun sbb ari nie bday ko..ko jd mangsa aku..hahahaha
3)aizuemi..ingat ko lepas???takde maknenyer..
4)kak long..hahahaha..kan dah kene..
5)iejat..pun sama jgk...ala ko kan rajin..lalala
6)jumaat..ko takder keje kan..meh layan tag aku nie..
7)kak zai..hehehe..jgn buang forum erk..hehehehe
8)kak yana(skyway) ingat lepas arr tue..
****aku tambah lagi..
9)aida..ko pun sama..ingat aku tak perasan la tue nyorok2 bawah meja lak..
10)ziela..sapa suh baca blog..kan dah kene buat yer....lalalaala

5 comments:

iejaZin said...

uiks .. aku baru je nak bersantai baca blog2 member .. huh .. kene jugak ke??? :P

pejal82 said...

hahahaha..buat2..jgn ngelat..hahahaaha

Aida Arisya said...

laaa kna jugak ke....
tgh duk2 melayan perasaan & kesyahduan ari ni kna tag pulak...
tp nasib baik laa ari ni x de kerja..
blh jawab..
jap ekk..cooming soon

adeqbun said...

aku baca dgn penuh keyakinan yg aku xkan di tag tp.....terima kasih atas "hadiah" ini pejal

Ermalina said...

aku da agak aku kne